U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Het Open-Focus Brein

de kracht van aandacht om lichaam en geest te helen.

Les Fehmi en Jim Robbins, Symbolon,

 

Dit baanbrekende boek laat op overtuigende wijze zien hoe de manier waarop je met aandacht omgaat in het dagelijks leven van doorslaggevend belang is voor je gezondheid en welzijn.

Les Fehmi, klinisch psycholoog en onderzoeker, ontdekte dat heel veel mensen in een psychologische overlevingsmodus zitten en door de daarbij horende vernauwd-objectgerichte aandacht in chronische stress blijven hangen. Dat is een toestand die gepaard gaat met allerlei klachten, inclusief angsten, depressie, aan stress gerelateerde migraines, enz. 

Les Fehmi ontwikkelde een eenvoudige en uiterst succesvolle methode om deze en vele andere klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Hij laat zien hoe je kunt terugkeren naar een ontspannen en tegelijkertijd creatieve vorm van aandacht, die hij ‘Open-Focus’ noemt. 

De technieken die in dit boek beschreven worden kunnen je leven veel voller, veel plezieriger en veel productiever maken.

 

 

 

Dissolving pain

simple brain-training exercises for overcoming chronic pain

Les Fehmi en Jim Robbins, Trumpeter books

 

Dissolving pain is based on the premise that although pain is perceived to exist in a particular part of the body, pain in fact resides in the brain.

Les Fehmi shows us that it is possible to learn to resolve pain at the brain level, using simple attention exercises.

Nog geen vertaling beschikbaar.