U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Open Focus voor professionals

De meesten van ons zijn zich helemaal niet bewust van het bestaan van verschillende aandachtsdimensies. In onze cultuur herkennen we het repertoire van verschillende vormen van aandachts-stijlen over het algemeen niet, laat staan dat we er gebruik van maken.

De koppeling die binnen Open Focus wordt gelegd tussen verschillende vormen van aandacht en je manier van functioneren kan een heel verhelderend perspectief geven en heel nieuwe mogelijkheden openen. Niet alleen zijn de oefeningen heel effectief, maar de achterliggende theorie is bijzonder verhelderend en een eye-opener. Het leert je om op een systematische wijze de verschillende vormen van aandacht en de daarmee samenhangende manieren van functioneren te herkennen. Je ontwikkelt een heel nieuwe manier van kijken. Door dit integreren van inzichten en benaderingen uit Open Focus kun je binnen je werk gerichter en effectiever werken.

Na twintig jaar werken binnen de reguliere GGZ en tien jaar als mindfulnesstrainer en binnen de complementaire zorg was dit voor mij een fantastische ontdekking die ik heel graag met je wil delen.

Workshop Open Focus voor coaches en therapeuten

Workshop Open Focus voor mindfulnesstrainers

Workshop Open Focus voor coaches en therapeuten

Workshop Open Focus voor mindfulnesstrainers