Open Focus stiltewandeling

Data en inschrijving

Mindfulness training – op landgoed Bleijendijk

Twijfel je over wat op dit moment een goede keus is voor jou of zijn er dingen die je graag vooraf wilt bespreken? Aarzel dan niet en bel of mail me om te overleggen. Zeker als je psychische of lichamelijke gezondheid kwetsbaar is, is het goed om contact op te nemen om je deelname te bespreken.

Na je aanmelding ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging dat je plaats is gereserveerd met de nodige praktische informatie vooraf. Als een training is volgeboekt, kun je je voor de wachtlijst inschrijven. Soms komt er toch nog een plaats vrij.

Ja, ik schrijf me in voor de Mindfulness training in het prachtige stiltegebied op landgoed Bleijendijk:

"*" geeft vereiste velden aan

Kies je training
Naam*
(als je de kosten bij je zorgverzekeraar wil declareren)
Adres*

Annuleringsvoorwaarden in het kort

Natuurlijk wil ik je graag de beste kwaliteit en flexibiliteit bieden. Als onderdeel daarvan kun je je inschrijving tot 14 dagen voor aanvang van de training annuleren tegen betaling van alleen de administratiekosten van €50. Verder geldt de volgende regeling:
/ Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang betaal je 50% van het cursusgeld. Maar … als de training bij aanvang door nieuwe inschrijvingen is volgeboekt, vervallen de extra annuleringskosten en ben je me alleen de administratiekosten verschuldigd.
/ Bij annulering op of na de datum van de aanvang dien je het volledige cursusgeld te betalen.

De volledige voorwaarden vind je hier.

Ik heb gewerkt voor:

Open Focus klantenlogos